Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τα εστιατόρια των αστυνομικών υπονομεύουν τα success stories



 Πάνε δυο χρόνια τώρα που τα σωματεία των αστυνομικών έχουν εντάξει στις διεκδικήσεις τους το άνοιγμα εστιατορίων σε αστυνομικές εγκαταστάσεις ώστε να μπορέσουν οι χαμηλόμισθοι βαθμοφόροι να ξεγελάσουν τη φτώχεια τους. Τι πιο σωστό και ανθρώπινο σήμερα. Ελα μου όμως που στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης δεν είδαν ποτέ με καλό μάτι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες... Ο λόγος πολύ απλός και απολύτως κατανοητός. Τέτοιες διεκδικήσεις χαλάνε την εικόνα ενός πρωθυπουργού που πασχίζει να συντηρήσει τη θεωρία των  success stories. Πού ξανακούστηκε να στήνονται συσσίτια   για δημοσίους υπαλλήλους. Στην εποχή της «Κλαυθμώνος» βρισκόμαστε ή στο 2014 έτοιμοι να υποδεχθούμε την ανάπτυξη!
Αφορμή για όλα αυτά, η επίσκεψη που έκανε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νoτιοανατολικής Αττικής στον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κύριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ Ιωάννη.
Διαβάστε τι ανακοίνωσε το σωματείο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διαδικασίας ανεύρεσης χώρου για τη δημιουργία λέσχης σίτισης των αστυνομικών στην Nοτιοανατολική Αττική, αλλά και για τη συζήτηση άλλων επιμέρους θεμάτων αστυνομικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον συγκεκριμένο δήμο.
  Το προεδρείο αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για μεταστέγαση του Α.Τ. Αργυρουπόλεως εξαιτίας της ακαταλληλότητας του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται μέχρι τώρα, σε συνδυασμό μάλιστα με τις φημολογούμενες επενδύσεις στο χώρο του πρώην Αερολιμένα Αθηνών στο Ελληνικό που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα και αναβάθμιση της περιοχής. Άλλωστε , η ένωσή μας είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στην ακαταλληλότητα του κτιρίου που δεν διαθέτει ούτε ανελκυστήρα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να ταλαιπωρούνται καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετηθούν .
  Ο Δήμαρχος με θετική διάθεση όσο αφορά την ανεύρεση κτιριακών εγκαταστάσεων που να πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές για τη στέγαση αστυνομικού τμήματος αλλά και λέσχης σίτισης που να εξυπηρετεί τους αστυνομικούς που υπηρετούν ή διαμένουν στο Δήμο του και στους όμορους δήμους δήλωσε τα εξής : Θεωρούμε ζωτικής σημασίας την παρουσία της αστυνομίας στην πόλη μας για την προστασία του πολίτη. Ως εκ τούτου είναι αυτονόητη η συμμετοχή μας σε κάθε ενέργεια που θα συμβάλλει στην ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει που θα βελτιώσει τα παραπάνω και ειδικότερα τις κτιριακές ανάγκες του αστυνομικού τμήματος.
  Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις συναντήσεις με αρμόδιους φορείς προκειμένου να ανευρεθεί κατάλληλος χώρος για τη δημιουργία λέσχης σίτισης που να εξυπηρετεί τους συναδέλφους που υπηρετούν ή διαμένουν στα γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής. Άλλωστε όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν η δυνατότητα αυτή γίνεται πιο υλοποιήσιμη με την μεταστέγαση κάποιων υπηρεσιών η και με την εκμετάλλευση των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Μαρκόπουλο Αττικής.
  Επίσης σε προσεχές διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο η Ένωσή μας θα ζητήσει την από κοινού αντιμετώπιση του εν λόγω ζητήματος με τις άλλες ενώσεις της Αττικής αλλά και την συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας προκειμένου το εν λόγω εγχείρημα να γίνει πράξη».
Πηγή! poasy.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.